Spaghettiomelet
(4 pers.)
15 min. + 15 min. i panden
2 spsk. olivenolie
1 fed knust hvidløg
2 revne courgetter
1 hakket løg
2 spsk. hakket persille
200 g hytteost
3 æg
200 g kogt spaghetti
Tilbehør
Salat
Kom den ene spsk. olie i en slip let-pande og steg løg og hvidløg i 2-3 min. Riv courgetterne og pres med hænderne så meget vand fra dem, som du kan. Kom courgetterne på panden med salt og peber, steg i 3 min. Rør hytteost, æg og persille sammen, kom det
på panden sammen resten af olien og pastaen. Steg med alufolie over i 10-15 min., til omeletten er fast. Server med salat til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
RIVEJERN TIL DET MODERNE KØKKEN
Smart multi-rivejern, der er supernemt at bruge. Rivejernet har flere funktioner, så du kan rive og mose. Pris: 349 - kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Paprikaris med rejer
Grillede kartofler med laksetatar
Spansk tunsalat
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)