(2 pers.)
25 min.
500 g kartofler
2 flåede rødspætter
1 dl rugmel
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Smør til stegning
1 bdt. hakket persille
½ dl smør
Tilbehør
Dampede gulerødder
Skræl eller vask kartoflerne og kog dem i letsaltet vand, til de er møre, ca. 20 min.
Bland rugmelet med salt og peber og vend de flåede rødspætter heri. Varm stegepanden godt op og steg rødspætterne i smørret, til de er gyldne og sprøde, ca. 5 min. på hver side.
Smelt smørret i en lille gryde, uden det tager farve, og bland persillen i.
Server de sprødstegte rødspætter med kartofler, persillesmør og dampede gulerødder.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Super redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kogt torsk med kaperssovs
Rødspættefileter i ovnpakker
Torsk i folie på grill
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)