Kalvekoteletter med gratinerede svampe
(3 pers.)
25 min.
500 g portobello svampe
2 hakkede skalotteløg
1 spsk. smør
2 spsk. hakket persille
1 frisk mozzarella i lage
2 fed hvidløg
3 kalvekoteletter
Salt og peber
Tilbehør
Persilleristede kartofler
Børst svampene og bræk stokken af. Vælg 6 hatte ud og læg dem med lamellerne opad i et ovnfast fad. Skær resten af svampene og stokken i små tern, rist dem i smørret sammen med løget i 5 min. Tilsæt persille og smag til med salt og peber. Fordel svampeblandingen i de 6 hatte og læg en tynd skive mozzarella over hver. Gratiner svampene i ovnen ved 225° i 10 min. Pres hvidløgene over koteletterne og krydr med salt og peber. Grill koteletterne ved middelhøj varme i 5-8 min på hver side og server med persilleristede kartofler.
Madopskrift: Kristina Marckmann
PRAKTISK PENSEL
Praktisk pensel i silikone til bagning og mad. Perfekt til brede overflader og supernem at rengøre! Penslen koster 39 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kalvekoteletter med bagte peberfrugter
Kalvekotelet med sherry og rosiner
Kalvekotelet med tomat-estragontærte
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)