Chokolademuffins med peanutscreme
Ingredienser til til chokolademuffins
(24 stk.)
6 æg
250 g sukker
250 g smeltet smør
100 g mel
50 g kakao
¼ tsk. natron
50 g lys chokolade
125 g peanutbutter
150 g flormelis
125 g flødeost
2 spsk. hakkede peanuts
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se mere her
Fremgangsmåde til chokolademuffins
Pisk æg og sukker hvidt og rør smør, mel, kakao og natron i. Hak chokoladen, vend den i dejen og fordel dejen i 24 små muffinsforme. Bag kagerne ved 180° i 25 min. og lad dem køle helt af. Rør peanutbutter, flormelis og flødeost sammen til en ensartet creme og kom den i en sprøjtepose. Sæt cremen som toppe på de afkølede muffins og drys med hakkede peanuts.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Se mange flere muffins i galleriet...