Kalveruller med hvidkålssalat
(2 pers.)
25 min.
2 kalvesnitsler
1 spsk. persille
1 fed skivet hvidløg
1 spsk. pecorino
Salt og peber
Saften af ½ limefrugt
½ chili
2 spsk. peanuts
1 tsk. honning
1 tsk. oystersauce
150 g hvidkål
1 gulerod
Tilbehør
Brød
Bank snitslerne godt ud og læg persille, hvidløgsskiver og 1 spsk. pecorino på. Krydr med salt og peber og rul kødet sammen, hæft med en tandstik. Steg rullerne ved middelhøj varme på alle sider, til de virker faste og spændstige. Kom limesaft i en morter sammen med chili, halvdelen af nødderne, honning og oystersauce og knus blandingen til en fin pasta. Snit hvidkålen fint og riv gulerødderne. Bland dem med resten af nødderne og hæld pastaen over. Server med et stykke groft brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Paprikakylling med sesambagte jordskokker
Limemarineret skinkesnitsel
Oksekød i brødlommer med grøn sovs
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)