Bagt pasta med broccoli
(4 pers.)
10 min. + 20 min. i ovnen
300 g pastapenne
300 g broccolibuketter
25 g smør
25 g mel
3 dl let- el. sødmælk
1 tsk. sennep
150 g mellemlagret ost el. emmentaler
Tilbehør
Tomatsalat
Kog pastaen i vand med salt, og når den er næsten færdig slukkes, og broccolibuketterne kommes i. Varm smør i en kasserolle, afbag med mel og tilsæt mælk og evt lidt kogevand. Smag til med salt, peber og sennep. Vend pasta, broccoli og halvdelen af osten i sovsen og kom det i et ovnfast fad. Drys med resten af osten og sæt i ovnen under grill ved 250° i 5 min., til det bobler. Server med tomatsalat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere retter her...
Pasta med kalkun i tomat
Pasta med svampe
Pasta med pecorino og spinat
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)