Oksegryde med mos
(3 pers.)
30 min
750 g kartoffel
500 g oksekød i strimler
1 spsk. olie
3 tsk. paprika
2 fed hakket hvidløg
1 hakket løg
200 g snittet hvidkål
250 g champignoner
3 dl fløde 9%
2 spsk. tomatpure
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1½ spsk. smør
2 dl letmælk
3 dl ærter
Salt og peber
Kog kartoflerne møre i usaltet vand. Brun kødstrimlerne i olien sammen med paprika, hvidløg og løg. Tilsæt kål, champignoner, fløde og tomatpure og lade det simre under låg i 10 min. Tilsæt ærter, salt og peber og giv det et opkog. Mos kartoflerne med smør og mælk og smag til med salt og peber. Server med dampede rosenkål og et stykke godt brød.
Opskrift: Kristina Miechels
PRØV OGSÅ...
Kylling med balsamicobagte rodfrugter
Kyllingegryde med kartoffellåg
Minibøffer med æble