Opskrifter

Bagte kastanjer

Onsdag, 28. september 2011af Redaktion
En rigtig efterårsklassiker, der smager ekstra godt, når mørket falder på, og efterårsvinden rigtigt rusker udenfor

500 g friske spisekastanjer
250 g groft salt
100 g blødt smør
1 tsk. hvidvinseddike
1 tsk. revet, usprøjtet citronskal
Flagesalt

Tør kastanjerne i et rent viskestykke og skær et kryds i toppen af hver kastanje. Kom saltet i bunden af et ovnfast fad og stil kastanjerne i saltet med krydset opad.
Bag kastanjerne ved 225° i 25 min., til krydset har åbnet sig, og kastanjekernen er mør. Pisk smørret luftigt med eddike og citronskal og server kastanjerne lune med smør og flagesalt.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Tørrede æbler
Gode nødder
Krydrede nødder




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)