Ingredienser til nøddekage
(25 stk.)
30 g havregryn
50 g smør
50 g rørsukker
½ dl lys sirup
1 spsk. kakao
½ dl tørrede tranebær
½ dl hakkede hasselnødder
½ dl hakkede, saltede
jordnødder el. peanuts
Fremgangsmåde til nøddekage
Rist havregrynene på en tør pande og kom dem i en skål. Smelt smørret på panden, tilsæt sukker, sirup og kakao og lad blandingen småkoge 1 min. Rør havregryn, tranebær og nødder i. Beklæd en form på ca. 15 x 15 cm med alufolie og hæld nøddeblandingen i. Lad nøddemassen stivne helt, inden den skæres ud.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Nøddelagkage med karamelcreme
Sprøde cookies med kokos
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)