Rabarber-hindbærmarmelade med chokolade
Ingredienser til rabarber-hindbærmarmelade med chokolade
250 g rabarberstilke
250 g hindbær
400 g sukker
1 citron
125 g mørk chokolade 70%
Fremgangsmåde til rabarber-hindbærmarmelade
Skær rabarberne i små stykker. Bland frugt, sukker og citronsaft i en gryde. Læg låg over og lad det stå 12 timer. Varm langsomt frugt og sukker op og kog til 105°. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i marmeladen. Hæld marme-laden på skoldede glas, luk dem og stil dem koldt.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Rabarbersaft
Arme riddere med rabarber og creme
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Find flere herlige lækkerier herunder