Kyllingepirog med svampe
Ingredienser til kyllingepirog med svampe
(4 pers.)
350 g kogt kylling
200 g bøgehatte
1 løg
160 g bacontern
1 spsk. smør
3 spsk. mel
1 tsk. paprika
2 dl hønsebouillon
1/2 bdt asparges
1/2 dl piskefløde
Citronsaft
Salt og peber
1 færdig spelttærtedej
1 æg til pensling
Tilbehør
Grøn salat
Fremgangsmåde til kyllingepirog med svampe
Skær kyllingekødet i mindre stykker, hak løget og skær bøgehattene i mindre stykker. Rist baconternene i smørret, tilsæt løg og svampe og lad dem riste med et par min. Tilsæt mel og paprika og hæld bouillonen i lidt ad gangen. Skær aspargesene i mundrette stykker, tilsæt dem sammen med fløde og kylling og smag til med salt, peber og citronsaft. Rul tærtedejen ud, fordel fyldet på den ene halvdel af dejen, pensl kanterne med æg og læg den anden halvdel over. Pensl med æg og bag tærten ved 200° i 25-30 min. server med salat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Vegetarburger med chili
Marrokansk kylling
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)