Vegetarburger med chili
Ingredienser til vegetarburger med chili
(4 pers.)
Burger
350 g kålrabi
75 g cheddar
1 fed hvidløg
1 spsk. frisk oregano
1 æg
1 dl mælk
1 dl rasp
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Olie til stegning
4 grove burgerboller
100 g salat
2 tomater
¼ agurk
Chiliketchup (prøv denne opskrift)
Fremgangsmåde til vegetarburger
Riv kålrabien og cheddar og bland det med presset hvidløg, oregano, æg, mælk, rasp, salt og peber til en sammenhængende fars. Form 4 bøffer af farsen og steg dem gyldne i lidt olie 5 min. på hver side. Lun burgerbollerne, snit salaten og skær tomat og agurk i skiver. Læg burgerbollerne sammen med salat, tomat, agurk, bøffer og chiliketchup og servér.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Chiliketchup
Steaksandwich
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)