Sprødstegt andebryst med chili-æbler
Sprødstegt andebryst med chili-æbler
(3 pers.)
20 min. + 30 min. i ovnen
2 stk. andebryst a ca. 300 g
Salt og peber
3 skalotteløg
3 belle de boskoop
1 spsk. honning
2 spsk. æbleeddike
1 finthakket chili
1 spsk. Dijonsennep
1 spsk. æblegelé
Salt og peber
2 dl fløde 9%
Tilbehør
Kogte kartofler
Rids skindsiden af andebrysterne på begge leder og gnid det med salt og peber. Pil løgene og skær dem og æblerne i både og læg dem i et ovnfast fad. Pisk honningen med eddike og chili og hæld det over æble-løgblandingen. Brun andebrysterne på en pande med skindsiden nedad i 2-3 min., læg det på en rist over løgblandingen og steg det færdigt i ovnen ved 200° i 30 min. Kog panden af med sennep, æblegelé og fløde. Smag til med salt og peber og server med kogte kartofler.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Prøv også: Andebryst i karry med røde ris
FESTLIGE KAGER OG DESSERTER
Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose.
Køb pennen i shoppen for 199 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Andeconfit
Andebryst med kartoffelmos
Flæskesteg med brunede kartofler
Få tjek på al julemaden her...
Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)