Opskrifter

Rødbedesuppe med flæsk

Mandag, 2. februar 2009af Redaktion
(4 pers.)500 g aflange rødbederSalt og peber1 skalotteløg1 l bouillon1 spsk. vineddike1 dl tyk yoghurt2-3 skiver kogeflæsk½ bdt. persille el.2 spsk.

(4 pers.)

500 g aflange rødbeder
Salt og peber
1 skalotteløg
1 l bouillon
1 spsk. vineddike
1 dl tyk yoghurt
2-3 skiver kogeflæsk
½ bdt. persille el.
2 spsk. kapers
200 g groft brød

Skræl rødbeder og pil løg. Kog 2/3 af rødbederne i tern med løget i bouillonen i 20 min. Blend det til en jævn suppe, der smages til med salt, peber og eddike. Flæsket ristes i ovnen ved 200° i 13 min. Den resterende rødbede rives groft og vendes med salt og eddike. Anret suppe med tyk yoghurt, revet rå rødbede og tern af flæsk. Drys med persille eller kapers. Spis brød til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Flere supper, der varmer og mætter...
Grønkålssuppe
Rød fiskesuppe
Sellerisuppe med æbler
Cremet kyllingesuppe med låg