Pasta med torsk og rosenkål
(3 pers.)
20 min.
400 g rosenkål
425 g torskefilet
2 skalotteløg
1 spsk. smør
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. grov sennep
2 dl hvidvin
1 dl syrnet fløde
500 g frisk pasta (tagliolini el. fettuccini)
2 spsk. hakket persille
Skær rosenkålen i kvarte, torskefileten i mindre stykker og hak løgene. Svits løg og rosenkål let i smørret og krydr med salt og peber. Tilsæt torskestykker, sennep og hvidvin og lad sovsen småsimre i 5 min. Kog pastaen i letsaltet vand. Rør den syrnede fløde i sovsen og vend pastaen i. Server pastaen drysset med persille og med et stykke godt brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Ristede andekartofler og krydrede rosenkål
Skinkeculotte med julepakker
Torsk med selleri og spinat
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)