Ingredienser til pita-pizzaer
(3 pers.)
6 Pitabrød
2 spsk. konc. tomatpuré
1 spsk. vand
1 spsk. tørret oregano
1 tsk. hvidløgspeber
2 tomater
1 snackpeber
10 sorte oliven
200 g kogt el. stegt kyllingekød
125 g mozzarella i lage
Fremgangsmåde til pita-pizzaer
Læg brødene på en plade med bagepapir. Rør tomatpuréen med vand, oregano og hvidløgspeber. Skær tomater og snackpeber i skiver og hak oliven. Smør pitabrødene med tomatpuréen og fordel tomat, snackpeber, oliven og kylling på brødene. Læg mozzarellaskiver over, bag dem ved 220° i 12 min.
og servér.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Pitabrød med krydret kylling
Wraps med svinekød
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)