Savojkål med løg og peperonchino
(1 pers.)
250 g blade af savojkål
2 fed hvidløg
1 hakket løg
½ -1 tsk. peperonchino
2 spsk. olivenolie
1 dl hvidvin
Salt og peber
TIP
Peperonchino er tørrede chili-flager fra Italien.
Skær stokken af og skær kålen i strimler, skyl den. Sautér kålen i olie på en stor pande. Kom hakket løg ved efter 5 min. Kom hakkede hvidløg og peperonchino ved efter 3 min. og steg i 2 min. Kom vinen ved, lad kålen blive mør uden at blive slasket. Smag til med salt og måske peber. Serveres rygende varm til f.eks. grillet kød og fjerkræ.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere retter med kål...
Stegt rosenkåls-
sauté med bacon
Hvidkål med lyssej
og sennepscreme
Grønkål, havtaske
og syltede æblebåde
Ostefarserede kyl-
lingeoverlår med
myntekål
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)