Anitas superkage
2 æg
2 tsk. vaniljesukker
150 g sukker
350 g mel
3 tsk. bagepulver
2 dl mælk
3 modne bananer
200 g rabarber
1 æble
1 dl rosiner udblødt i rom
Pisk æg, vanilje og sukker hvidt og luftigt og tilsæt mel blandet med bagepulver, skiftevis med mælken. Skær banan og rabarber i skiver og skær æblerne i tern.
Vend banan, rabarber, æble og rosiner i dejen og kom den i en 30 x 40 cm bradepande beklædt med bagepapir. Bag kagen ved 180° i 35 min. og servér den med flødeskum eller cremefraiche.
Bageopskrift: Anita Closter
FINE PORCELÆNSKRUS
Søde, røde porcelænskrus fra Falby med hvide prikker. Krusene kan købes for 25 kr. pr. stk. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Lakridskage med appelsin
Morgenboller med banan
Harriets kaffekager
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)