Opskrifter
Pasta med farver
Torsdag, 27. november 2008af Redaktion
15 min.(4 pers.)400 g spaghettini (tynde spaghetti)300-400 g cherrytomater1 dl soltørrede små tomater i olie1 bdt. hakket basilikum1 spsk. kapers1 dl
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/e2c33ffce763428e93bdc45b73e1b17a.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
15 min.
(4 pers.)
400 g spaghettini (tynde spaghetti)
300-400 g cherrytomater
1 dl soltørrede små tomater i olie
1 bdt. hakket basilikum
1 spsk. kapers
1 dl små udstenede sorte oliven
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 dl friskreven parmesan el. grana
Tilbehør:
Frisk grøn salat
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Sæt cherrytomater i halve i ovnen drysset med salt ved 225°. Efter 10 min. (så er pastaen klar og drænet) vendes de med resten af indredienserne rundt i pastaen. Server straks med grøn salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Vi skal have pasta, basta....
Pasta med muslinger
Blomkålstortellini