Fiskeburger
(4 pers.)
40 min.
500 g torske- el. lyssejsfilet
1 æg
150 g rasp
Salt og peber
50 g smør
Urteremoulade
1 dl cremefraiche 18%
2-3 spsk. mayonnaise
1 finthakket gulerod i tern
½-1 tsk. karry
2-3 finthakkede cornichoner
½ dl hakket persille
Salt og peber
Fyld
4 boller
2 tomater
4 blade salat
8 skiver agurk
Evt tilbehør
Ovnkartofler
Del fisken i 4 stykker (eller 8, hvis det passer bedre) og vend dem i æg og dernæst i rasp blandet med salt og peber. Steg stykkerne i afbruset smør på en god stor pande, til de er lysebrune. Urteremouladen røres sammen og smages til med krydderier og stilles koldt til den skal bruges. Den kan holde sig i køleskabet 4-5 dage. Rist bollerne og læg salat og agurkeskiver på. Læg et fiskestykke på hver og top op med tomat i skiver og remouladesovs. Kan evt. suppleres med ovnkartofler.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Burger på flere måder...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)