Trøffelkage
190 g mel
75 g flormelis
150 g smør
1 æggeblomme
75 g palmin
150 g flormelis
1 æg
50 g kakao
Bland mel og flormelis og hak smørret ud heri. Saml dejen med æggeblommen og læg dejen på køl i 30 min. Smelt palminen og rør flormelis, æg og kakao i. Varm trøffelmassen igennem uden, at den koger. Rul dejen ud i 3 mm tykkelse og beklæd et smurt 22 cm tærtefad med 2/3 af dejen. Hæld trøffelmassen over tærtebunden og lav et fletværk som låg af resten af dejen. Bag tærten ved 175° i 35 min. og lad den afkøle før servering.
Madopskrift: Helle Andersen
Find flere opskrifter her...
Chokoladetrøffelkage med rom
Klistret chokoladekage med kirsebær
Bagt havre-kokos-æblekage
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)