Scones
Ingredienser til scones
(Ca. 8 scones)
250 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
1 spsk. sukker
½ tsk. salt
75 g smør
Ca. 1¼ dl ymer el.
1 dl kærnemælk
Fremgangsmåde - scones
Tænd ovnen på 250°. Bland de tørre ting i en skål og gnid smørret i. Tilsæt ymer til en blød dej, der kun skal samles, ikke æltes. Rul scones dejen ud i ca. 3 cm's tykkelse og udstik ca. 8 scones. Bag dem 15-20 min. på midterrillen.
Spis dine scones lune med flødeskum eller smør og jordbærmarmelade.
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se vores muffins her
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Scones med rabarberkompot og flødeskum
Kanelboller
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)