Broccolisalat med sursød dressing
(4 pers.)
400 g broccoli
25 g pinjekerner el. hakkede nødder
1 rødløg
Dressing
4 spsk. Miracle Whip
4 spsk. cremefraiche
1 tsk. dijonsennep
3 spsk. balsamico
Kinesisk soja
Citronsaft
Salt
Del broccolien i små buketter og kog dem 5 min. i letsaltet vand, de må ikke blive for bløde. Køl dem af i koldt vand og lad dem tørre i en sigte. Hak rødløget. Rist pinjekerner eller nødder på en tør stegepande.
Dressing: Pisk ingredienserne sammen og smag til med soja, citronsaft og salt. Vend broccoli og rødløg i dressingen og drys pinjekernerne over.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER
Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Forårssalat med røget torskerogn
Rødbedesalat
Grønkålssalat med æble og bacon
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)