Spaghetti a la Lady og Vagabonden
Ingredienser til spaghetti a la Lady og Vagabonden
(4 pers.)
450 g hakket kalv og flæsk
40 g havregryn
1 æg
2 dl mælk
1 løg
2 fed hvidløg
½ bdt. basilikum
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. smør
300 g spaghetti
50 g parmesan
Fremgangsmåde
Rør kødet med havregryn, æg, mælk, revet løg, presset hvidløg, hakket basilikum og salt og peber til en lind fars. Kog spaghettien i letsaltet vand i 10 min. Form små kødboller af farsen og steg dem i smørret, ved jævn varme, til de er gyldne og faste. Hæld vandet fra spaghettien og vend kødbollerne i. Riv parmesan over og servér retten på et stort fad.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Spaghetti bolognaise
Pasta med kalkun i tomat
Kender du kogebogen? Klik her...