Opskrifter
Julemuffins
Søndag, 24. november 2013af All Over Press
Fine muffins i juleudgave med marcipan og mandler
Ingredienser til julemuffins
(14 stk.)
2 æg
160 g sukker
200 g mel
1 tsk. bagepulver
1½ tsk. kanel
1½ dl fløde 9
75 g marcipan
50 g hakkede mandler
Glasur
100 g flødeost
60 g flormelis
1 usprøjtet appelsin
Sukkerkrymmel
Fremgangsmåde til julemuffins
Pisk æg og sukker skummende og bland mel, bagepulver og kanel. Rør melblandingen i æggesnapsen skiftevis med fløden. Riv marcipanen groft og vend det i dejen sammen med mandlerne. Kom dejen i 14 muffinsforme, bag dem ved 200° i 20 min. og lad dem afkøle. Rør flødeost, flormelis, 1 tsk. fint revet appelsinskal og 1 spsk. appelsinsaft sammen og dekorér kagerne med glasuren og sukkerkrymmel.
Flere opskrifter på julekonfekt i galleriet:
Lav konfekt og knas til jul