Marineret mørbrad med caesarsalat
(4-5 pers. til frokost)
1 stor afpudset mørbrad på ca. 500 g
15 g smør
Salt og peber
Lage
2 dl hvidvin
1 dl vand
½ spsk. salt
3 laurbærblade
2 spsk. friske timianblade
Salat
1 stort romainsalat
2 dl caesar salatdressing (findes på flaske)
1-2 dl brødcroutoner
½ dl groftrevet parmesanost
Gnid mørbraden med salt og peber. Varm smørret på en stegepande og brun kødet. Dæmp varmen og steg 15 min. under låg, til kødet er sart rosa, og køl det af.
Lage: Kog vin, vand, salt og krydderier op og køl det lidt af. Læg kødet i en kraftig plastpose og hæld marinaden ved. Pres luften ud og snør posen til. Læg den i køleskab mindst 4 timer eller natten over.
Salat: Skyl og tør salatbladene og riv dem i mindre stykker. Vend dem med dressingen og drys croutoner og ost over.
Skær kødet i ganske tynde (ca. 2 mm) skiver og server med godt brød til.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Spid med tzatziki
og couscous
Mørbrad på spinat-
bund
Saltet mørbrad med
Henriks spidskåls-
salat
Fyldt mørbrad
Pæresalat med
røget mørbrad
Du kan finde meget mere mad med mørbrad her...
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)