Opskrifter

Majspaneret kylling med majsfritter

Fredag, 17. oktober 2008af Redaktion
(2 pers.)15 min. + 50 min. i ovnen125 g majsmel1 tsk. salt7½ dl vand1 fed hakket hvidløg4 kyllingeoverlår2 spsk. mel3 spsk. majsgryn2 tsk. gurkemeje2

(2 pers.)
15 min. + 50 min. i ovnen

125 g majsmel
1 tsk. salt
7½ dl vand
1 fed hakket hvidløg
4 kyllingeoverlår
2 spsk. mel
3 spsk. majsgryn
2 tsk. gurkemeje
2 tsk. hvidløgspeber
2 tsk. salt
Olie til pensling

Bland majsmelet med salt, vand og hvidløg og bring det i kog. Lad blandingen koge under omrøring til en tyk grød, ca. 5 min. Fordel grøden på et stykke bagepapir i ½ cm tykkelse og stil den på køl i 30 min. Bland mel, majsgryn, gurkemeje, hvidløgspeber og salt og vend kyllingestykkerne heri. Steg kyllingestykkerne i ovnen ved 200° i 50 min. Skær majsdejen ud i 5 cm lange stave og læg dem med lidt afstand på en bageplade. Pensl med lidt olie og steg dem i ovnen ved 200° i 20 min. Server med tzatziki og tomatbåde.

Opskrift: Kristina Miechels


Mere med majs....
Majsspid med bønnedip