Lavkarbo bananmuffins med kanel
Ingredienser til lavkarbo bananmuffins med kanel
(12 stk. bananmuffins)
75 g blødt smør
75 g Sukrin
1 æg
1 spsk. Fiberhusk
2½ dl mælk
70 g fint kokosmel (fås i helsekostbutikker)
50 g mandelmel
1 tsk. bagepulver
1 banan
1 spsk. kokospalmesukker
1 spsk. kanel
Fremgangsmåde til bananmuffins
Rør smør og Sukrin godt sammen og rør ægget i. Tilsæt Fiberhusk og mælk og pisk et par min. Bland kokosmel, mandelmel og bagepulver og vend det i. Mos bananen og rør den i. Fyld 12 smurte muffinsforme med halvdelen af dejen og drys med kokospalmesukker og kanel. Kom resten af dejen over og bag dine bananmuffins ved 180° i 30 min. Spis dine bananmuffins, som de er, eller servér dem med en lille klat kanelflødeskum på toppen - lækker dessert.
Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana
Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.Skriv til hende på:
lavkarbo@familiejournal.dk
http://tatjanasmad.blogspot.dk/
Lavkarbo-opskrift: Kristina Marckmann
LÆS OGSÅ: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Vi elsker muffins!