(4 pers. forret)
2 modne avocadoer
Citronsaft
3-4 tomater
8 tynde skiver bacon
Salt, peber
1 citron
Hakket persille
Træk skrællen af avocadoerne og skær dem igennem på langs. Skær avocadokødet i lange, tynde skiver, men ikke helt igennem, de skal hænge sammen i den spidse ende. Bred avocadoerne ud i vifter på tallerknerne og dryp dem med lidt citronsaft. Skær tomaterne i tynde skiver. Læg tomaterne ned mellem avocadoskiverne. Skær baconen i tern og rist dem sprøde på en tør pande. Lad baconterningerne dryppe af på et stykke køkkenrulle og drys dem over avocadoerne. Læg en citronbåd på hver tallerken, krydr med salt og kværnet peber og server flutes eller brød til.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
FLOT FORÅRSFARVET SKÅL
Lille sød skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker i. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Forårssalat med stenbiderrogn
Grillet forårssalat
Pæresalat med røget mørbrad
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)