DDV-opskrift: Røget kylling med avocadosalat
80 g g røget kylling (uden skind)
Råkost
100 g gulerødder
100 g rødbede
Citronsaft
Avocadosalat
½ avocado
1 æble
Citronsaft
15 g pinjekerner
10 g olie (gerne citronolie)
Riv gulerødder og rødbede, bland det med citronsaft og læg råkosten på en tallerken. Del avokadoen og skær den i skiver. Stik kernehuset ud af æblet, del det og skær det i skiver. Bland avocado og æble, dryp med citronsaft og bred ud over råkosten. Skær kylling¬en i skiver og læg den over salaten. Tørrist pinjekernerne og fordel dem sammen med olien over salaten.
Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter
Prøv mere fra De Danske Vægtkonsulenter...
Marineret kotelet med kålsalat
Hindbærmuffins