Opskrifter

Kalkun med æble og peberrodssovs

Fredag, 26. september 2008af Redaktion
(2 pers.)25 min2 kalkunsnitsler1 madæble2 tsk. hakket frisk timian4 skiver lufttørret skinke1 spsk. olie til stegning1 spsk. smør1½ spsk. mel2 dl

(2 pers.)
25 min

2 kalkunsnitsler
1 madæble
2 tsk. hakket frisk timian
4 skiver lufttørret skinke
1 spsk. olie til stegning
1 spsk. smør
1½ spsk. mel
2 dl bouillon
½ dl fløde 9%
Salt og peber
1 spsk. reven peberrod

Skræl æblet, fjern kernehuset og skær det i både. Bank kalkunsnitslerne flade og fordel æblebåde og timian herpå. Rul kalkunsnitslen sammen om æblerne og bind to skiver lufttørret skinke omkring hver. Steg rullerne jævnt på en pande ved middelhøj varme i ca. 10, til rullen føles spændstig. Lav en opbagning af smør og mel og tilsæt bouillonen lidt ad gangen, mens der røres. Rør fløden i og lad sovsen koge op. Smag til med salt, peber og peberrod. Server med kogte kartofler.

Opskrift: Kristina Miechels




Prøv også:

Fyldt kalkunbryst med salsa verde

Kalkundeller med hvidkålssalat