(2 pers.)
30 min.
1 lammeculotte
1 fed hvidløg
Salt og peber
60 dl bulgur
1½ dl vand
1 tsk. salt
2 spsk. citronsaft
1 spsk. koldpresset rapsolie
1 knsp. peber
1 spsk. hakket mynte
1 rødløg
½ agurk
Tilbehør
Persilledryssede kartofler
Pres hvidløget og gnid det ind i culotten sammen med salt og peber. Kog bulguren 12 min. i vand tilsat salt og hæld det evt. overskydende vand fra. Bland limesaft med olie, peber og mynte og hæld det over bulguren. Skær rødløg og agurk i tern og bland dem i bulguren.
Steg culotten på en meget varm pande med fedtet nedad 3-4 min., dæmp varmen og giv den yderligere 5 min. Vend culotten og lad den stege færdig på den anden side i 15 min. Skær culotten i tynde skiver og server med persilledryssede kartofler og mynteblade.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FINE PORCELÆNSKRUS
Søde, røde porcelænskrus fra Falby med hvide prikker. Krusene kan købes for 25 kr. pr. stk. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Marinerede spareribs med coleslaw
Sprængt kalvetunge med stuvede grønærter
Lammemørbrad med kantareller
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)