Marinerede spareribs med coleslaw
(3 pers.)
35 min. + 1 time til marinering
800 g spareribs
1 spsk. sennep
1 spsk. brun farin
2 spsk. tomatpure
2 tsk. paprika
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 dl appelsinsaft
300 g hvidkål
4 gulerødder
1 forårsløg
1½ dl syrnet fløde
2 tsk. sukker
2 spsk. hvidvinseddike
½ tsk. salt
1 knsp. peber
Tilbehør
Persilleristede kartofler
Rør sennep, farin, tomatpuré, paprika, salt, peber og appelsinsaft sammen og lad spareribsene marinere deri i mindst 1 time. Riv hvidkål og gulerødder og snit forårsløget fint. Rør fløde, eddike, sukker, salt og peber sammen til en dressing og vend grønsagerne i.
Grill spareribsene ved jævn varme i 15 min. på hver side og servér med persilleristede kartofler.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FINE PORCELÆNSKRUS
Søde, røde porcelænskrus fra Falby med hvide prikker. Krusene kan købes for 25 kr. pr. stk. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kalvecuvette med citruskartofler
Oksedeller med bagte gulerødder
T-bonesteak med persillesmør
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)