Spinatlasagne
30 min. + 30 min. i ovnen
(4 pers.)
16-20 plader grøn lasagne, forkogte
Fyld 1:
200 g hytteost
1 bdt. basilikum
Salt og peber
1 æg
75 greven parmesan
25 g ristede pinjekerner
Fyld 2:
500 g frisk spinat
salt og peber
20 g smør
2 kugler mozzarella
Lidt reven parmesan
Olivenolie
Tilbehør:
Tomatsalat
Bland alt til fyld 1. Kog lasagnepladerne og læg et lag i en velsmurt lasagneform. Læg halvdelen af fyld 1 på pladerne. Damp spinaten. Bland med smør, salt og peber. Skær mozzarella i skiver. Læg et nyt lag plader og læg halvdelen af spinaten på og så den ene mozzarellakugle i skiver. Gentag og slut med spinat og mozzarella. Drys med reven parmesan og dryp med olie. Stil i ovnen ved 200° i ca. 30 min., til overfladen er gratineret og fyldet bagt
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Pasta til alle...
Canelloni med svinekød og kyllingelever
Pasta med farver
Tortellini med basilikumfyld og tomater