(4 pers.)
25 min. + 40 min. i ovnen
3 fennikelknolde
3 spsk. olivenolie
800 g modne tomater
2 spsk. balsamico
1½ dl piskefløde
100 g parmesanost til at rive
200 g lasagneplader
Tilbehør
Groft brød og salat
Skær fennikel i skiver og læg i et fad. Læg hele tomater i et andet fad og dryp olie over begge dele. Sæt dem i ovnen ved 180° i 30 min.
Rør fløden sammen med fennikel og sæt det i ovnen i 10 min.
Mos tomaterne let og drys med salt, peber og balsamico. Rør fennikelfløden med halvdelen af osten. Forkog lasagnepladerne og læg dem lagvist med tomat og fennikelmasse, som også er det sidste, øverste lag. Riv resten af osten over og sæt det hele i ovnen ved 180° i 40 min.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Super redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 349 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Æggekage med ost og nye kartofler
Mexicansk lasagne
Kold agurkesuppe med laks
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)