Æggekage med ost og nye kartofler
(2 pers.)
25 min.
1 spsk. olie
1 spsk. smør
1 løg i tern
1 fed hvidløg, finthakket
250 g kogte, pillede kartofler
5 store æg
100 g feta i blok
4 kviste rosmarin
Salt og peber
Tilbehør
Grøn salat og groft brød
Steg løg i olie og smør, til de er glasklare. Kom kartofler, salt og peber ved og steg i 10 min. Tilsæt hvidløg og halvdelen af rosmarin og steg i 2 min. Kom så æggene i en skål uden at piske dem sammen. Hæld dem samlet i panden og vend forsigtigt rundt, så der lige akkurat går hul på blommerne. Pres ostestykker ned i æggemassen, før den stivner, og sæt panden i en forvarmet ovn ved 190° i 5-8 min. Drys med mere rosmarin.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
SMUKKE TALLERKENER
Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Lasagne
Kyllingesalat med mango og asparges
Skidne æg
Find gode ideér til aftensmaden på de travle dage her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)