Pølser med citron og timian
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/april/uge-16/mad/16-poelser-med-citron-og-timian-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til pølser med citron og timian
100 g røget bacon
1 lille løg
400 g hakket svinekød
1 spsk. usprøjet, revet citronskal
1 fed presset hvidløg
2 kviste timian
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 æg
75 g hvedemel
1 dl mælk
1½ m naturtarm
Smør til stegning
Fremgangsmåde
Hak bacon og løg i kødhakker eller blender og bland det med kødet. Tilsæt citronskal, hvidløg, finthakket timian, salt og peber sammen med ægget. Bland melet i farsen skiftevis med mælken og rør farsen godt igennem. Læg tarmen i vand og lad den bløde op. Kom farsen i en sprøjtepose og fyld farsen i tarmene, der lukkes af til små pølser. Prik pølserne med en gaffel og steg dem i smørret ved jævn varme 6 min. på hver side.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Pølsebrød med bid i
Hotdogs
Bayerske pølser med varm kartoffelsalat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop