Opskrifter
Spaghetti med ærter og courgetter
Torsdag, 23. april 2009af Redaktion
Pasta på den gode måde...
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/0c2ccfac804249ed91988ab530bb7b55.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers.)
25 min.
400 g spaghetti
250 g fine frosne ærter
3 mellemstore courgetter skåret i flager med kartoffelskrælleren.
2½ dl grønsagsbouillon
1 spsk. olivenolie
1 fed knust hvidløg
Revet skal og saft af 1 citron
100 g småbladet spinat
2 bdt. basilikum
200 g ricotta (italiensk friskost)
Salt og peber
Kog spaghettien 9 min. i saltet vand. Dræn og vend med lidt olie. Bring suppen i kog og kog ærter og courgetter i 30 sek. Kom pasta, olie, hvidløg, citronskal og -saft, spinat og basilikum ved og kog i ca. 30 sek. Hæld det meste af væden fra og vend med smuldret ricotta og drys med friskkværnet peber.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mere med ricotta...
Pennepasta med grønt
Ferskner i vanilje med bagt budding