Opskrifter
Grønne fiskefrikadeller med hjemmelavet bearnaise-dressing
Lørdag, 20. november 2010Opdateret 24. aprilaf Heinrich Pedersen
Denne opskrift på grønne fiskefrikadeller kommer fra vores læser Heinrich Pedersen fra Thisted. Find opskriften herunder!

30 min
Grønne fiskefrikadeller
100 g broccoli
25 g løg
1 fed hvidløg
115 g hvid fileteret fisk
2 æg
30 g Cultura
1 knsp. peber
½ tsk. salt
1 tsk. frisk estragon
2 spsk. rasp
1 tsk. solsikkeolie
Bearnaise-dressing
15 g mayonnaise
50 g yoghurt
1 dl blandede krydderurter
1 tsk. bearnaiseessens
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Hak broccoli, løg og hvidløg fint i en minihakker og hak ligeledes fisken.
- Bland fisken med grøntsager, æg, yoghurt, krydderier og rasp til en fars og lad den hvile 30 min. på køl.
- Form farsen til frikadeller og steg dem i olie i 5 min. på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.
- Blend mayonnaise, yoghurt, krydderurter, bearnaiseessens, salt og peber til en dressing og server den til fiskefrikadellerne.

Hovedretter
Fiskefrikadeller med nem hjemmelavet remoulade

Hovedretter
Kalveculotte med bearnaisecreme