Opskrifter
Fiskefrikadeller med nem hjemmelavet remoulade
Mandag, 21. marts 2016Opdateret 22 timer sidenaf Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Om du er til fiskefrikadeller på rugbrød eller med nye kartofler til, så er denne opskrift på fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade lige noget for dig.

30 min
4 personer
Fiskefrikadeller
250 g hakket torsk el. lyssej
250 g hakket laks
1 tsk. salt
Lidt friskkværnet peber
2 æg
½ dl piskefløde
½ fintrevet løg
Smør og olie til stegning
Remoulade
½ dl mayonnaise
1 dl cremefraiche
½ tsk. karry
1 spsk. hakkede kapers
2-3 cornichoner
1 gulerod
Lidt persille
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Hak fiskekødet med lidt salt på en foodprocessor og rør det med resten af ingredienserne.
- Form farsen til frikadeller med en ske og steg dem i smør og olie ca. 5 min på hver side ved middelvarme.
- Rør mayonnaise med cremefraiche og karry.
- Hak kapers, cornichoner og gulerod fint og hak persillen lidt grovere.
- Bland alle ingredienser og smag til med salt og peber.
- Servér med groft rugbrød og citron.

Sund mad
Thai inspirerede fiskefrikadeller med koriander

Hovedretter
Fiskefrikadeller af laks med hvidkålssalat