(4 pers.)
750 g oksefilet
2 dl bouillon
1 dl cremefraiche 38%
1 stort løg
30 g smør
20 g mel
1 tsk. sennepspulver
1 tsk. paprika
Salt og peber
Tilbehør
Råstegte kartofler og tomatsalat
Skær kødet i skiver og dernæst i strimler på ca. 1 cm tykkelse. Drys med salt og peber og lad det stå med dette mindst 20 min. Rør bouillon med mel og bring i kog, så det jævner. Kom krydderier og halvdelen af cremefraichen i. Skær løget i skiver og brun så både kød og løg på en pande. Kom det i sovsen og lad det småsimre i ca. ½ time, til kødet er mørt. Røres med resten af cremefraichen. Server med råstegte kartofler.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv flere gryderetter...
Langtidsbraiseret oksekød med hvide bønner
Osso buco
Krydret mørbradgryde