![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/september/uge-39/mad/39-hvidloegstomater-i-krydderolie-280.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til hvidløgstomater i krydderolie
1 kg cocktailtomater
6 fed hvidløg
1 spsk. flagesalt
5 peberkorn
3 stilke timian
3 dl koldpresset rapsolie
Fremgangsmåde til hvidløgstomater i krydderolie
Halvér tomaterne og spred dem ud på en bageplade. Pil hvidløgene, skær dem i skiver og drys dem over tomaterne sammen med saltet. Tør tomaterne i ovnen ved 120º i 3 timer, til vandet er fordampet, og lad dem køle af. Kom tomaterne i et rentgjort, skoldet henkogningsglas sammen med timian og peberkorn. Hæld olien over tomaterne og lad dem trække i mindst 1 uge før brug.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Tomatketchup
Tomatchutney
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)