Opskrifter

Flødesild med dild til påskebordet

Torsdag, 26. marts 2015af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Overrask dine påskegæster med denne lækre flødesild med dild.

Opskrift på flødesild med dild

(6 pers.)
2 bl. husblas
230 g dildsild
1½ dl fløde
1 knsp. salt
1 knsp. peber
1 spsk. sennep
1 bdt. dild
2 dl cremefraiche
1 rødløg
Dild til pynt

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbrad

Sådan laver du flødesild med dild

Udblød husblassen i koldt vand, hæld væden fra sildene og hak dem.

Kog fløden op, tag den af varmen, rør husblassen i og lad fløden køle lidt af.

Rør salt, peber og sennep i, hak dilden og vend den i sammen med sild og cremefraiche.

Fordel blandingen i 6 små skåle eller glas og stil dem i køleskab til næste dag.

Pynt skålene med rødløg og dild og servér med rugbrød.


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.