Flødesild med dild til påskebordet
Opskrift på flødesild med dild
(6 pers.)
2 bl. husblas
230 g dildsild
1½ dl fløde
1 knsp. salt
1 knsp. peber
1 spsk. sennep
1 bdt. dild
2 dl cremefraiche
1 rødløg
Dild til pynt
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbradSådan laver du flødesild med dild
Udblød husblassen i koldt vand, hæld væden fra sildene og hak dem.
Kog fløden op, tag den af varmen, rør husblassen i og lad fløden køle lidt af.
Rør salt, peber og sennep i, hak dilden og vend den i sammen med sild og cremefraiche.
Fordel blandingen i 6 små skåle eller glas og stil dem i køleskab til næste dag.
Pynt skålene med rødløg og dild og servér med rugbrød.