Kyllingepie
Ingredienser til kyllingepie
(4 pers.)
250 g hvedemel
1 knsp. salt
140 g svinefedt
2 spsk. vand
Stuvning
1 kogt kylling
100 g bacon i små tern
1 spsk. olie
250 g champignon i skiver
1 hakket løg
3 spsk. mel
1 spsk. paprika
5 dl hønsebouillon
1 dl laktosefri fløde
Citronsaft
Salt og peber
Lidt olie til pensling
Tilbehør
Grøn salat
Fremgangsmåde
Bland mel og salt og hak fedtet i. Saml dejen med vandet og læg den på køl. Pil kødet fra kyllingen og skær det i mindre stykker. Rist baconternene i olien, tilsæt løg og champignon og lad dem riste med et par min. Tilsæt mel, paprika og bouillon lidt ad gangen. Tilsæt fløde og kylling og smag stuvningen til med salt, peber og citronsaft. Kom stuvningen i 4 portionsforme, rul dejen ud og udstik 4 låg. Pensl formenes kanter med vand og klem dejen fast langs kanten. Skær et snit i midten af lågene, pensl med olie og bag dem ved 200° i 30 min.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Kyllinge-pølsegryder
Sukkersaltet kyllingebryst
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Skønne tærter
Lækre opskrifter på tærter til en frokost eller let middagsmad...