Skindstegt laks med hollandaise
(4 pers.)
25 min.
750 g små kartofler
4 stk. laksefilet med skind
1 citron
1 tsk. salt
1 knsp. friskkværnet peber
3 æggeblommer
½ dl fiskebouillon
100 g smør
Salt og peber
Tilbehør
Salat
Vask kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Krydr laksestykkerne med halvdelen af citronsaften, salt og peber og steg dem på en varm grillpande i ca. 8 min. Blend resten af citronsaften med æggeblommer, bouillon og smør og varm blandingen langsomt op ved svag varme under omrøring, til den tykner. Smag saucen til med salt og peber og server med en god salat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Mandelstegt laks med citronsauce
Torskesalat med rejer
Kold agurkesuppe med laks
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)