Jordbærsalsa
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/mad/smat-men-godt/2012/06/23-jordbaersalsa-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers.)
250 g jordbær
½ agurk
1 forårsløg
1 spsk. limesaft
4 spsk. solsikkeolie
½ spsk. honning
2 spsk. snittet basilikum
½ tsk. sambal oelek
Salt
Skyl og nip bærrene og skær dem samt agurk i små stykker. Snit forårsløget fint. Bland lime, olie, honning basilikum, sambal oelek og lidt salt i en skål og pisk det sammen med en gaffel. Vend jordbær, agurk og løg i. Lad det trække på køkkenbordet en times tid.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
SØD SERVERING
Søde bakker med fint paisley-mønster. Perfekt når du f.eks. skal servere i haven. Bakken koster 149 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen
Find flere opskrifter her...
Bagt tomatsalsa
Jordbærsalat med kylling
Kyllingesalat med hindbærdressing
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop