Squash-boller
Ingredienser til squash-boller
(24 stk.)
50 g gær
1¼ dl lunt vand
1 spsk. flydende honning
1 tsk. salt
0,75 dl rapsolie
1 tsk. kanel
1 tsk. ingefær
1 tsk. kardemomme
1 tsk. vanille
125 g cremefraiche
3¼ dl mælk
350 g squash
1.100 g hvedemel
Fremgangsmåde til squash-boller
Smuldr gæren og rør den ud i vandet. Tilsæt honning, salt, olie, krydderier, cremefraiche og mælk sammen med groftrevet squash. Ælt melet i, til dejen er let klæbende, og stil den til hævning i 60 min. Form dejen til boller, lad dem efterhæve på en plade med bagepapir i 45 min. og bag dem ved 200° varmluft i 15 min.
Bageopskrift: Ruth Holm
Find flere opskrifter her...
Grovbrød
Il fornaios durumboller
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)