Opskrifter

Kyllingebryst med abrikos og chili

Onsdag, 10. november 2010af Redaktion
Lækker kylling med en god sovs til

(4 pers.)
30 min.

4 kyllingebryster
50 g tørrede abrikoser
1 rød chili
1 tsk. finthakket ingefær
1 knsp. peber
125 g bacon i skiver
1 spsk. smør
2 dl bouillon
1 spsk. majsstivelse

Tilbehør
Kartofler
Bønner


Hak abrikoserne og bland dem med chili, ingefær og peber. Skær en lomme i hvert kyllingebryst og fordel fyldet i lommerne. Vikl baconskiver om kyllingebrysterne og brun dem i smørret ved høj varme. Hæld bouillonen ved og lad dem stege færdig under låg i 15 min. Tag kyllingebrysterne op og jævn sovsen med majsstivelse udrørt i lidt vand. Skær kyllingen i skiver og server med kogte kartofler og dampede bønner.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Braiseret andelår med vin og urter
Kyllingeburger
Kyllingesatay med peanutsovs