Jordbærgelé med rosenblade
(3 geléglas)
½ kg jordbær
375 g sukker
½ tsk. citronsyre
2 spsk. gul melatin
2 velduftende hvide eller rosa roser
Skyl og nip jordbærrene og skær dem i mindre stykker. Læg dem i en gryde og kog op. Kog under låg ved svag varme ca. 10 min. Hæld bærrene i en saftpose eller sigte med et klæde. Lad dem dryppe af i 30-40 min. Hæld saften (ca. 2½ dl) tilbage i gryden. Rør sukker og citronsyre i og kog kraftigt 1 min. Rør melatin i og kog 1 min. Tag gryden fra varmen og skum geléen. Træk kronbladene af roserne og rør dem i. Hæld geléen i små skoldede glas og luk dem.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
SØDE MUFFINFORME
De søde muffinforme findes i flere farver og kan købes for 19 kr. pr. stk. i Familie Journal Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Jordbær i rosa gelé
Citrusgele med passionsfrugt
Glaseret jordbærtærte
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)