Toscamazariner
(Ca. 20 stk.)
Dej
275 g mel
75 g flormelis
175 g koldt smør
1 æg
Mazarin
250 g marcipan med kakao el. rå marcipan
100 g blødt smør
2 æg
1 æggeblomme
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Tosca
50 g mandelflager
150 g blandede nødder
½ dl piskefløde
75 g smør
75 g sukker
3 spsk. glucose-sirup el. honning
Dej: Smuldr mel, flormelis og smør. Tilsæt ægget og saml dejen. Del dejen i ca. 20 stk. og tryk dem ud i små forme ca. 7 cm.
Mazarin: Rør med håndpisker marcipan og smør sammen med æg og æggeblomme. Fordel det i formene og bag på midterste rille ved 200° i 5-7 min.
Tosca: Bland mandelflager og nødder i en skål. Kog fløde, smør, honning og sukker i en gryde, til det er gyldent. Hæld det over nødderne og bland det godt. Fordel toscaen på mazarinerne og bag dem på midterrillen ca. 10 min.
Køl kagerne lidt af, inden de tages ud af formene og lægges på bagerist.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
SØD SERVERING
Søde bakker med fint paisley-mønster. Perfekt når du f.eks. skal servere i haven. Bakken koster 149 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Marcipanruder med jordbærmousse
Susannes landevejskage
Mandelkage med lime
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)